Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

steenks & van deelen

Steenks & van Deelen makelaars & taxateurs is een jong en dynamisch kantoor met samen meer dan 30 jaar ervaring in de markt. Een eigentijdse werkwijze met een frisse blik op de markt enerzijds en een solide dienstverlening anderzijds, samen met persoonlijke aandacht waar het belang van de cliënt voorop staat.

Beide zijn gecertificeerd makelaar en beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van zowel particuliere en professionele organisaties. Wij kunnen u een zeer uitgebreid dienstenpakket leveren zoals verkoop, verhuur, taxatie en beheer.

Wij zijn een all-round kantoor en actief in de regio Den Haag en diverse randgemeenten.

relia steenks.

makelaar & taxateur

Enthousiast, communicatief, meedenkend en bovenal ondernemend zijn de kernwoorden die het best bij mij passen. Een eigen makelaarskantoor is altijd mijn ideaal geweest. Maximale aandacht en inzet om voor onze cliënten het beste te realiseren, geven mij de dagelijkse uitdaging voor dit mooie beroep.

Ik ben Relia Steenks en sinds 1999 werkzaam in de makelaardij. Begonnen als verhuurmakelaar en sinds 2005 werkzaam als register makelaar en taxateur. Ik begeleid cliënten uit mijn eigen netwerk, directe- en indirecte omgeving. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van expats en diplomaten.

Getrouwd met Edwin, die ook ondernemer is. Beide zijn wij zeer gedreven in ons werk, maar genieten wij ook van onze kinderen. In onze vrije tijd gaan wij graag op stap met het gezin of lekker uit eten.

bob van deelen.

makelaar & taxateur

Energiek, bevlogen, ondernemend en resultaatgericht zijn de karaktereigenschappen die mij hebben doen besluiten om, samen met Relia, dit makelaarskantoor op te richten.

Mijn naam is Bob van Deelen en ben sinds 1999 werkzaam in de makelaardij. Gedurende mijn loopbaan heb ik bij diverse gerenommeerde makelaarskantoren gewerkt in Den Haag. Daardoor heb ik een uitstekend en uitgebreid netwerk opgezet, dat u zal helpen om uw woning te verkopen.

Mijn werk en mijn familie hebben de belangrijkste plaats in mijn leven. Als ik niet aan het werk ben doe ik graag aan hockey, tennis en golf. Ook rijd ik graag toerritten met mijn klassieke auto en luister ik naar muziek.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×