Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

makelaar belgisch park

Staat u op het punt om uw woning of appartement in Belgisch Park verkopen?  Of bent u op zoek naar een aankoopmakelaar die u kan begeleiden bij de aankoop van een woning of appartement? Steenks & van Deelen makelaars is een gecertificeerd NVM-kantoor met jarenlange ervaring en een frisse blik op de markt. De makelaars van Steenks & van Deelen makelaars Relia Steenks en Bob van Deelen hebben een uitgebreid netwerk in de regio Belgisch Park en werken vanuit hun kantoor aan de Bezuidenhoutseweg op het gebied van verkoop, verhuur, aankoop en  taxaties.

makelaar belgisch park

Bent u op zoek naar een makelaar in Belgisch Park voor de verkoop of aankoop van uw (nieuwe) woning of appartement? Er zijn in Belgisch Park meerdere makelaarskantoren actief die u hierbij van dienst kunnen zijn. Steenks & van Deelen makelaars kunt u inschakelen voor de verkoop, verhuur en aankoop van woningen en appartementen in alle prijsklassen.

Onze frisse blik op de markt, solide dienstverlening en het zeer uitgebreide netwerk maakt Steenks & van Deelen makelaars een betrouwbare partner voor particuliere en professionele organisaties. Dankzij de jarenlange ervaring van Relia Steenks en Bob van Deelen kunnen zij u alles vertellen over Belgisch Park en omgeving, over de aanwezige voorzieningen en over hoe goed het wonen is in deze prachtige regio. Van strand tot stad, van appartement tot villa; Steenks & van Deelen is de makelaar met kennis en jarenlange ervaring.

Nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek waarbij wij onder het genot van een kop koffie of thee onze werkwijze nader toelichten. Dit kan bij u thuis of op ons kantoor aan de Bezuidenhoutseweg.

aankoopmakelaar belgisch park

Waarom is het inschakelen van een NVM-aankoopmakelaar in Belgisch Park aan te bevelen? Welke meerwaarde heeft een NVM-aankoopmakelaar tijdens het proces van bezichtigen, bieden en het tekenen van de koopovereenkomst?

Een NVM-aankoopmakelaar neemt veel tijd en zorg uit handen. Steenks & van Deelen kent niet alleen iedere wijk en straat in Belgisch Park maar ook omliggende plaatsen op hun duimpje. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van verkoop, verhuur en aankoop in Belgisch Park heeft u met de makelaars van Steenks & van Deelen een partij waarop u kunt rekenen.

Als aankoopmakelaar weet Steenks & van Deelen als geen ander op welke zaken u moet letten tijdens de bezichtiging van uw droomwoning. Is er sprake van bodemverontreiniging, funderingsproblemen, is de Vereniging van Eigenaren financieel gezond en zijn er plannen in de omgeving voor nieuwbouw of herbestemming? Is de gevraagde vraagprijs reëel en welke strategie moet gevolgd worden om tot een succesvolle aankoop te komen? Steenks & van Deelen kent Belgisch Park zeer goed en kan u begeleiden bij de aankoop van uw droomwoning. Neem voor meer informatie contact met ons op en tijdens het gratis kennismakingsgesprek vertellen wij u alles over onze dienstverlening bij de aankoop van een woning of appartement in Belgisch Park

verkoopmakelaar belgisch park

Woont u momenteel in een koopwoning of appartement in Belgisch Park of omgeving en heeft u de beslissing genomen om te gaan verhuizen? Kies voor het allerbeste resultaat en de solide dienstverlening van Steenks & van Deelen makelaars; de makelaar met persoonlijke aandacht voor de klant.

Steenks & van Deelen makelaars is werkzaam in Belgisch Park en omliggende plaatsen en weet exact welke doelgroep op zoek is naar uw woning of appartement. U kunt Steenks & van Deelen makelaars inschakelen om uw woning tegen een concurrerend tarief te verkopen. U profiteert van onze jarenlange ervaring, ons uitgebreide netwerk en onze passie voor het makelaarsvak. Wij hebben veel ervaring met expats en diplomaten en dankzij onze full-service dienstverlening komen wij tot een optimaal resultaat.

waardebepaling woning belgisch park

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning of appartement in Belgisch Park? De eerste stap is het laten uitvoeren van een gratis waardebepaling door Steenks & van Deelen makelaars. Wij hebben jarenlange ervaring in de makelaardij en tijdens het kennismakingsgesprek bekijken wij  uw woning met ervaren ogen. Aansluitend geven wij een onderbouwd advies met betrekking tot de vraagprijs, de verwachte opbrengst en de verkoopstrategie.

Steenks & van Deelen makelaars heeft een grote hoeveelheid data tot zijn beschikking om een objectieve, onderbouwde waardebepaling te kunnen uitvoeren. U krijgt een duidelijk antwoord op de vraag wat uw woning in Belgisch Park in de huidige woningmarkt waard is en tegelijk lichten wij onze  werkwijze toe. Van Social Media tot plaatsing op Funda, van bezichtigen tot en met het tekenen van de koopovereenkomst werken wij nauw met u samen.

huis, woning in belgisch park verkopen

Bent u op zoek naar een makelaar in Belgisch Park die u kan helpen bij de succesvolle verkoop van uw woning? Kies voor de jarenlange ervaring van Steenks & van Deelen makelaars; hét makelaarskantoor in Belgisch Park met jarenlange ervaring in de makelaardij.

De verkoop begint met een onderbouwd advies ten aanzien van de vraagprijs, de verwachte opbrengst en de verkoopstrategie van uw woning of appartement. Wij zorgen voor een goede presentatie van uw woning door middel van professionele foto’s, video, 2D en 3d plattegronden alsmede een mooie woningtekst. Een goede presentatie vergroot de vindbaarheid op Social Media en de diverse internetsites waar Steenks & van Deelen makelaars het aanbod op plaatst.

Van de woningopname tot en met de sleuteloverdracht is Steenks & van Deelen uw partner. Samen bepalen we de randvoorwaarden en gaan wij op zoek naar de juiste kopers.  Wij hebben veel ervaring met expats en diplomaten en dankzij onze full-service dienstverlening komen wij samen met u tot een optimaal resultaat.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×