Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Deltaplein 333 ‘s-Gravenhage

Specificaties

Vraagprijs: € 950.000 k.k.

  • Postcode: 2554 GT
  • Woonoppervlakte: 148 m2
  • Inhoud: 414 m3
  • Bouwjaar: 2024

Terug naar het overzicht

Omschrijving

DELTAPLEIN 333 – KIJKDUIN

RIANT DUURZAAM NIEUWBOUW APPARTEMENT CA. 148M² GELEGEN IN HET FRAAIE NIEUWBOUW COMPLEX “SIROCCO” OP DE VIERDE VERDIEPING MET PARKEERPLAATS IN ONDERGELEGEN PARKEERGARAGE.

DIT ROYALE APPARTEMENT WORDT CASCO OPGELEVERD CONFORM DE OPLEVERSTAAT MEER/MINDERWERK O.A. VOORBEREIDING INSTALLATIE KEUKEN, DOMOTICA, WATERONTHARDER, UITGEBREIDE ELECTRA, ELETRISCHE LAADPAAL ETC.

U HEEFT PRACHTIG UITZICHT OP ZEE, DAARNAAST BESCHIKT DE WONING OVER RIANTE LICHTE LIVING CA. 72M², TWEE / DRIE SLAAPKAMERS, TWEE TERRASSEN EN NADER TE REALISEREN WOONKEUKEN EN BADKAMERS.

INDIEN U OPZOEK BENT NAAR EEN HEERLIJK ROYAAL NIEUWBOUWAPPARTEMENT, DIE U NOG NAAR EIGEN SMAAK KUNT U INRICHTEN DAN RADEN WIJ U ZEKER AAN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN OP ONS KANTOOR.

Schitterend en royaal 4-kamer hoek appartement gelegen in het fraaie project Nieuw Kijkduin (gebouw Sirocco, bouwnr. D.4.06, type D10), direct aan de Kust van Kijkduin gelegen op de 4e verdieping met prachtig uitzicht op zee!

Dit appartement beschikt over maar liefst 2 terrassen, een royale living van ca. 72 m², 3 ruime slaapkamers
resp. 21 m², 12 m² en 10 m², badkamers, 2 toileten en keuken dienen door kopers te worden gerealiseerd, installatieruimte.

Door de hoekligging en de vele raampartijen van plafond tot vloer, is dit een uiterst aantrekkelijk appartement.
Dit appartement is gelegen direct bij de foodmarket Daily Taste, de supermarkt COOP en diverse luxe winkels in de Winkelpromenade en hoogwaardige restaurants aan de boulevard.
Ook het openbaar vervoer naar o.a. Den Haag Centrum en het Centraal Station stopt om de hoek. Via de Zuidelijke Randweg zijn de snelwegen goed bereikbaar.

Kortom, een parel aan de Kust!

Bijzonderheden:
* Appartement wordt casco opgeleverd conform opleverstaat meer/minderwerk o.a. voorbereiding installatie t.b.v. de keuken, domotica, waterontharder, electra punten etc;
* Keuken en badkamers kunnen naar eigen keuze door kopers worden geplaatst;
* De parkeerplaats in afgesloten ondergrondse parkeergarage wordt opgeleverd met oplaadpunt/paal elektrische auto;
* Mogelijkheid om het appartement nog naar eigen smaak af te werken;
* Meerdere vaste eigen fietsenplekken in gemeenschappelijke fietsenberging in de onderbouw;
* WKO-installatie met vloerverwarming;
* Energielabel A++;
* Woningborg garantie van toepassing;

Voel de vrijheid, een tinteling van geluk, omdat al het goede samen komt. Wonen op een plek met zicht op zee waar het strand je voortuin is en je direct de Deltapromenade oploopt voor een heerlijk diner of een dagelijkse boodschap bij bijvoorbeeld de Foodmarket.

Nieuw Kijkduin is het beste wat onze kust te bieden heeft. Niet zomaar een badplaats, maar straks misschien wel de mooiste van Nederland.

Sirocco is gelegen aan de Deltapromenade. Sirocco is ontworpen door ZZDP architecten en omvat 40 appartementen (waarvan 4 penthouses). Het appartementenblok staat op een sokkel, de begane grond van het gebouw, waar ruimte is voor horeca en winkels.

Duurzaamheid
De energieprestatie voldoet aan energielabel A++. Daarnaast worden deze gasloze gebouwen voorzien van PV-panelen op het dak voor het opwekken van elektriciteit en komt er een warmte- en koudeopslag. Deze bron voorziet de appartementen in de winter op een duurzame manier van warmte en zorgt in de zomer voor verkoeling.

De Locatie
Nieuw Kijkduin is zeer gunstig gelegen. Den Haag centrum is met de fiets, auto en O.V. goed bereikbaar. Ook via de zuidelijke randweg zijn de snelwegen A4, A12 en A13 snel te bereiken. Bij elk appartement behoort een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage waar tevens de bezoekers van Nieuw Kijkduin kunnen parkeren.

Waarom wil je wonen in Kijkduin:

Natuurlijke schoonheid: Kijkduin is een kustplaats in Nederland, gelegen aan de Noordzee. Het biedt prachtige stranden, duinen en een ontspannen levensstijl die aantrekkelijk is voor mensen die willen genieten van de natuurlijke schoonheid van de kust.

Rustige omgeving: In vergelijking met drukkere steden zoals Den Haag, biedt Kijkduin een rustigere omgeving. Voor mensen die op zoek zijn naar een vredige plek om te wonen, kan Kijkduin een aantrekkelijke optie zijn.

Gemeenschapsgevoel: Kijkduin heeft een sterke gemeenschapssfeer, met lokale evenementen, activiteiten en voorzieningen die bewoners verbinden en bij elkaar brengen.

Recreatieve activiteiten: Door de nabijheid van het strand en de duinen biedt Kijkduin veel mogelijkheden voor recreatieve activiteiten, zoals wandelen, fietsen, zwemmen en watersporten.

Goede voorzieningen: Hoewel Kijkduin een rustigere omgeving is, zijn er nog steeds goede voorzieningen beschikbaar, zoals winkels, restaurants, scholen en medische voorzieningen, waardoor het een comfortabele plek is om te wonen.

Bereikbaarheid: Kijkduin is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het ligt relatief dicht bij Den Haag en andere omliggende steden, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot werkgelegenheid en andere voorzieningen buiten de stadsgrenzen.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.nl.

“Deze informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons kantoor wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”.

Locatie

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×