Nieuwe Duinweg 24 BNR 11 - 2587 AD - Den Haag

koopsom € 1.195.000,- v.o.n.

kenmerken.

Type woning bovenwoning
Bouwjaar 2020
Inhoud 600 m3
Woonoppervlak 200 m2
Verdiepingen 1
Kamers 4
Slaapkamers 3
Aanvaarding in overleg

objectomschrijving.

NIEUWE DUINWEG 24

Nu is het nog een plan. Maar als alles doorgaat, staat er straks, in een van de mooiste wijken van Den Haag, tussen de stad en de zee, een fonkelnieuw appartementengebouw met de naam: Terrazzo Apartments The Hague.

Tijdens deze marktverkenning willen we inzicht krijgen in uw woonwensen. En omdat in deze fase nog veel mogelijk is, nodigen wij u graag uit op de makelaarskantoren om van gedachten te wisselen hoe wij uw toekomstige droom appartement aan uw wensen en eisen kunnen laten voldoen.

Tussen stad en zee:
De Nieuwe Duinweg ligt ideaal tussen stad en zee in het Belgisch Park te midden van statige huizen uit het begin van de vorige eeuw. Waar de slager en de bakker nog ouderwets dichtbij zijn. Uitwaaien kan langs de stranden en op de boulevard. Aan de overkant ligt het Westbroekpark, een van de mooiste parken van Nederland. Leuk om te varen, picknicken en te relaxen. Het Kurhaus is om de hoek en de Frederik Hendriklaan met zijn typisch Haagse winkels, op vijf minuten. ’s Avonds lonkt een rijk cultureel aanbod. Lekker eten kan in de haven maar ook in het centrum. Daar bent u zo. Want de tram, ook naar het CS, stopt voor de deur. Met de auto zit u zo op een van de uitvalswegen naar de grote steden.

Iets voor u?
Speelt u met de gedachte om anders te gaan wonen? Dichtbij zee, met een vleugje Dolce Vita? Waar het buitenleven vanzelfsprekend is? Terrazzo Apartments The Hague maakt het voor u mogelijk.

Bestemming:
De huidige bestemming van het pand aan de Nieuwe Duinweg 24 is nu bedrijvigheid. Maar, als alles doorgaat, heeft het straks de bestemming wonen. De architectuur is geïnspireerd op mediterrane stijlen en zal aansluiten op de statige architectuur in de omgeving.

Hoe wilt u straks wonen?
Noem het Italiaanse grandeur of La Dolce Vita. Verpakt in zonnige appartementen met royale, stijlvolle buitenruimtes. Dichtbij zee. Dichtbij het goede leven. Op dit moment zijn circa 20 appartementen voorzien. Afhankelijk van de marktverkenning en verdere invulling kan dit nog wijzigen.

Voorgenomen plannen
De opzet is als volgt:
- ruime buitenruimten
- zelf kiezen hoeveel woonoppervlakte u wenst (ca. 155 – 380 m²)
- hoog afwerkingsniveau
- prijsindicatie: vanaf ca € 5.500,- per m2 excl. parkeergelegenheid.

DE GETOONDE PLATTEGRONDEN GEVEN EEN IMPRESSIE VAN DE MOGELIJKHEDEN. DE PLATTEGROND IS NAAR WENS IN TE DELEN. AAN DE GETOONDE PLATTEGRONDEN KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND.

Omdat in deze fase nog veel mogelijk is, horen we graag waar uw voorkeur naar uitgaat. Hoeveel woonoppervlakte wenst u? Of hoeveel parkeerplaatsen?

locatie.

5 minuten loopafstand
5 minuten fietsafstand

Voorzieningen

Scholen

Vervoer