Nieuwe Duinweg 24 .1 - 2587 AD - Den Haag

koopsom € 1.550.000,- v.o.n.

kenmerken.

Soort woning appartement
Type woning beneden + bovenwoning
Bouwjaar 2020
Inhoud 1100 m3
Woonoppervlak 336 m2
Verdiepingen 2
Kamers 5
Slaapkamers 3
Aanvaarding in overleg

objectomschrijving.

Apartment 1 bestaat uit twee verdiepingen. De entree bevindt zich op de begane grond. Beneden dringt het daglicht volop door dankzij de extra grote, verdiepte tuin in het souterrain.

Alle appartementen worden hoogwaardig en compleet afgewerkt. Een duurzame warmte/koude opslag in combinatie met een warmtepomp zorgt het hele jaar door voor een aangename temperatuur. Een eveneens energiezuinige warmteterug-win installatie regelt een prettig en gezond binnenklimaat. De strak vormgegeven gevelkozijnen zijn bovendien voorzien van screens.

De centrale entree bevindt zich op de begane grond aan de Nieuwe Duinweg. Daar is ook ruimte voor uw post en pakketjes. Per woning zijn twee parkeerplaatsen en een berging opgenomen in de aankoopsom. De parkeerplaatsen liggen op niveau -2 en zijn vanaf de straat bereikbaar met een parkeerlift. De bergingen bevinden zich in het souterrain. Net als de fietslift. Een lift brengt u naar uw verdieping en bij sommige appartementen zelfs rechtstreeks naar uw woning.


Parkeren:
Per appartement zijn er twee parkeerplaatsen opgenomen in de stallingsgarage.
De parkeerplaatsen liggen op niveau -2 en zijn vanaf de straat bereikbaar met een exclusieve parkeerlift. De VON-prijzen zijn exclusief de parkeerplaatsen à € 40.000,- per stuk

Disclaimer:

De informatie is met zorg samengesteld, onder voorbehoud van onvolkomenheden en/of foutieve informatie. Het doel van deze informatie is geïnteresseerden te informeren over de woonmogelijkheden in Terrazzo Apartments. Er kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend. De ‘artist impressions’ geven een impressie van de woningen. De plattegronden kunnen op onderdelen afwijken en de kozijnafmetingen zijn nog niet definitief bepaald. De inrichting zoals aangegeven in de interieurimpressies en de sfeerplattegronden zijn ter illustratie van de indeling van de woningen. Deze informatie en brochure maakt geen onderdeel uit van de koopovereenkomst.

locatie.

5 minuten loopafstand
5 minuten fietsafstand

Voorzieningen

Scholen

Vervoer