Frankenstraat 62 b - 2582 SM - Den Haag

vraagprijs € 745.000,- k.k.

Soort woning bel-etage
Type woning beneden + bovenwoning
Bouwjaar 1914

Frankenstraat 62B Den Haag.

OP ZEER GEWILDE LOCATIE IN HET STATENKWARTIER GELEGEN ZEER UNIEKE, PERFECT ONDERHOUDEN en ZEER LICHTE TWEE LAAGS PARTERREWONING (163M2 ) MET ACHTEROM. AAN DE ACHTERZIJDE BEVINDT ZICH DE GARAGE (SEPARAAT TE KOOP).

Het appartement is ca. 5 jaar geleden volledig gemoderniseerd en is volledig voorzien van fraaie lamelparket vloerdelen, twee luxe uitgevoerde badkamers en een heerlijke achtertuin met achterom.
Zeer gunstige ligging nabij strand, duinen, het Zuiderstrand theater en de gezellige Frederik Hendriklaan met een zeer gevarieerd winkelaanbod. Er zijn diverse scholen in de wijk waaronder ook diverse internationale scholen waaronder de Duitse School, De Franse school en The International School of The Hague.
Indeling:

Entree via voortuin, gemeenschappelijke hal met meterkast

Beletage:
Toegang tot het appartement met ruime hal v.v wc met fontein. Via de dubbele deuren met roedeverdeling naar de voormalig woonkamer en suite met openhaard en aan de achterzijde openslaande deuren naar de veranda. Moderne openkeuken met wit keukenblok v.v. granieten aanrechtblad en inbouw apparatuur waaronder een gaskookplaat, oven, magnetron, koelkast, vriezer en afwasmachine.

Souterrain:
Zeer royale overloop met grote vaste kastenwand, modern wc en wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger.
Riante slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot de badkamer met neutrale wand en vloertegel. De badkamer is uitgevoerd met wastafelmeubel, bad, inloopdouche en handdoekradiator.
De twee ruime slaapkamers aan de achterzijde bieden beide toegang tot de achtertuin middels de openslaande deuren. Moderne gastenbadkamer op de hal met douche, wc en wastafel meubel.

Gelegen op eigen grond
Ouderdom en milieu clausule van toepassing.
Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 200,-- per maand
Garage apart te koop voor € 85.000,-- k.k. (Adres Van Aerssenstraat 31L)
Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen.
Verwarming via een CW 6 CV combiketel.
Verkoopvoorwaarden van toepassing
Gelegen in een beschermd Stadsgezicht.

IN A BEAUTIFUL RESIDENTIAL AREA A VERY BRIGHT TWO LAYER 'GROUND FLOOR AND LOWER GROUND FLOOR' APARTMENT( 163 M2) WITH A LOVELY AND WELL- MAINTAINED GARDEN WITH STORAGE AND ACCESS AT THE BACK.
THE GARAGE IS FOR SALE SEPARATELY

The apartment is completely renovated and modernised 5 years ago: a luxurious kitchen, two bathrooms and parquet flooring all through the house.
The property is located within walking distance of the popular old harbor of Scheveningen, beach and dunes as well as the cosy Frederik Hendriklaan with its large variety of shops, the Zuiderstrand Theatre and various (international) schools (French School, German School, International School) and organisations.

Layout:

Front garden: Main entrance with switchboard for the electricity:
Ground floor:
Entrance to the apartment with large hall and modern toilet.
Double doors to the living room with fire place and access to the veranda with entrance to the garden. The open kitchen at the back with granite countertop contains several built in appliances. ( Stove, oven, Dishwasher, freezer, fridge, microwave).
Lower ground floor: Large corridor with toilet, laundry space and closet. Very spacious bedroom at the front with access to the bathroom with bath separate shower and washing basin.
Two bedrooms at the back both with access to the garden. Second bathroom on the corridor with shower, toilet and washing basin.

Further details:
Free hold
Old age and material clause applicable
Heating by a combined CW6 Heating systems
Active owners association with a monthly contribution of € 200,--
Protected landscape
Garage for sale separately € 85.000,-- k.k ( adress Van Aerssenstraat 31L).
Double glazing all throughout the apartment

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda