Breitnerlaan 10 - 2596 HC - Den Haag

vraagprijs € 549.000,- k.k.

Soort woning appartement
Type woning maisonnette
Bouwjaar 1930

Breitnerlaan 10 in Den Haag:

Om de hoek van de gezellige Van Hoytemastraat (Benoordenhout) gelegen goed onderhouden 5 kamer tweelaags bovenwoning met royaal dakterras.
De woning is in 2007 volledig gemoderniseerd met behoud van de diverse originele details waaronder schuifseparatie, lijsten plafonds en paneeldeuren.

Het Benoordenhout wordt gekenmerkt door de overwegend vooroorlogse bouw in een zeer groene omgeving met diverse parken.
Het centraal station met een zeer uitgebreid openbaar vervoer netwerk alsmede de Haagse binnenstad liggen op loopafstand.
Tevens is de wijk rijk voorzien van scholen alsmede diverse sportfaciliteiten waaronder voetbal, hockey, tennis en Rugby verenigingen.

Indeling:
entree op straatniveau met trapopgang naar de eerste etage:
Overloop met wc, toegang tot de woonkamer en suite met suiteseparatie en vaste kasten, schouw en toegang tot het balkon. Open keuken aan de voorzijde met moderne keukenopstelling v.v. granieten aanrechtblad en diverse apparatuur waaronder een gaskookplaat, oven en afwasmachine.
2e etage:
Overloop met wc, slaapkamer achterzijde met toegang tot het balkon. Twee slaapkamers aan de voorzijde. Tussengelegen moderne badkamer met bad, inloopdouche en wastafelmeubel.

Vaste trap met toegang tot het riante dakterras met opbergruimte.

Volledig voorzien van dubbele beglazing
Ouderdom en milieu clausule van toepassing
Gelegen op eigen grond
CV combiketel 2018
Actieve VVE € 50,-- per maand
De 1e etage is volledig voorzien van kasteel eiken vloeren.
Verkoop voorwaarden van toepassing
Dakterras met vergunning
Nieuw dak in 2012
WC's vernieuwd in 2013

In the lovely ‘Benoordenhout area ‘and just around the corner of the cosy ‘Van Hoytemastraat’, a fully renovated (2007) double upper house with spacious roof terrace and 3 bedrooms.
This double upperhouse has been fully renovated in 2007, but with all its stunning period features preserved.
Near shops, parks, city centre of The Hague, schools (also international), public transport and all major roads.

Lay out:
Entry on ground floor, hallway, stairs to 1st floor with parquet:
landing area, toilet, spacious living room and stained glass pocket doors with built in cupboards, sliding doors to the balcony. Open kitchen with all built-in appliances.
2nd floor:
landing area, toilet, bedroom at the back with access to balcony, two bedrooms at the front. Modern bathroom with walk-in shower, bathtub and washbasin.
Stairs to the spacious roof terrace with lots of storage.

Features:
- Fully double glazed;
- Active Association of Owners, contribution of €50,- per month;
- Freehold;
- Materials, old age and conditions of sale clauses are applicable;
- Central Heating boiler 2018
- Roof terrace with permit