Antonie Heinsiusstraat 53 - 2582 VR - Den Haag

vraagprijs € 549.000,- k.k.

Soort woning appartement
Type woning bovenwoning
Bouwjaar 1907

ANTONIE HEINSIUSSTRAAT 53 - STATENKWARTIER
Op gewilde locatie gelegen midden in het Statenkwartier 3 laags hoek bovenwoning met riant dakterras waar de hele dag zonder enige belemmering de zon schijnt.

Direct om de hoek van de winkelstraat Frederik Hendriklaan met diverse winkels, restaurantjes, lunchrooms en cafeetjes. Tevens een zeer gunstige ligging nabij de internationale organisaties, Duitse en Franse school, duinen, strand en uitvalswegen.

De woning is gelegen om de hoek van het Frederik Hendrikplein, wat voor het grootste deel bestaat uit een schitterend park en een kleiner deel uit een kinderspeeltuin.

Volledig voorzien van dubbele beglazing en de diverse originele details waaronder de schuifseparatie, glas in lood details, marmeren schouwen alsmede de paneeldeuren zijn behouden gebleven.

Indeling:
Entree op straatniveau met meterkast en trapopgang naar de eerste etage.
Overloop met WC en vaste kast v.v. aansluiting voor wasmachine en droger.
Woonkamer en suite met vaste kasten en fraaie suite separatie. De zitkamer is voorzien van fraaie marmeren schouwen. Aan de achterzijde bevindt zich het Franse balkon, met schitterend uitzicht op groene bomen. Aan de voorzijde biedt de woonkamer via de dubbele openslaande deuren met roedeverdeling toegang tot de keuken met vrijstaand gasfornuis en afwasmachine.

2e etage:
Overloop met modern wc en vaste kast v.v. CV combiketel.
Riante slaapkamer aan de voorzijde met schouw en een balkon. De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot het balkon met een heerlijk vrij uitzicht. Beide kamers met vaste kasten en fraaie suite separatie.

Moderne badkamer met bad, inloopdouche en wastafelmeubel. (recentelijk gerenoveerd)
Vaste trap naar de tweede etage met overloop voorzien van riante bergruimte/ inloopkast. Slaapkamer aan de voorzijde en slaapkamer aan achterzijde met bergruimte in de kap en toegang tot het royale dakterras.

- Gelegen op eigen grond
- Kenmerkend van de wijk is de overwegend fraaie bouw uit de periode van rond 1900.
- Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 25,-- per maand.
- De 1e en 2e etage zijn voorzien van fraaie houten vloerdelen.
- Dakterras is mee gesplitst.
- Ouderdom- en milieu clausule van toepassing.
- Verkoop voorwaarden van toepassing.
- Gelegen in een Rijks Beschermd Stadsgezicht.
- 3/5 aandeel in de VVE
- Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing
- Bouwkundig rapport ter inzage.
- Verwarming en warmwater via CV combiketel 2011

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda

Always wanted to live in the popular residential area ‘Statenkwartier’, with its beautiful shops in the shopping street ‘the Fred’, to have lunch on the weekends at the end of the street and to be on the beach within 5 minutes? Then you must come and see this exceptionally pleasant three layer upper house with four bedrooms.

This wonderful house has many original details, such as: high ceilings, marble fireplaces, stained glass pocket doors and hardwood floors on the first and second floor.
Around the corner from the 'Fred' location for groceries, excellent connections to public transport and free parking in the neighborhood. Within walking distance of Europol, Eurojust, OPCW, ICTY.

Layout:

Private entrance with meter cupboard and stairs to the first floor.

Landing with toilet and built in laundry cupboard.
Living room with original stained glass pocket doors, nice marble fireplace. At the back of the room you will find the French balcony with a lovely view over the green. Double doors at the front leading to the kitchen with stove and dishwasher.

Second floor:
Landing with toilet and built in cupboard for the central heating boiler.
Spacious bedroom in the front with fireplace and balcony. The bedroom at the back has a balcony with a lovely view. Both rooms have built in cupboards.Contemporary bathroom with bath, walk-in-shower and washbasin with storage.

Stairs to the third floor with landing and spacious storage/walk-in-closet.
Bedroom at the front and another one at the back both with storage and entrance to the roof terrace.

Features:
- Freehold;
- Active owners association with a monthly contribution of approx. €25,-;
- Given the property’s construction date, an age and asbestos clause will be included in the sales contract;
- National protected cityscape;
- Terms of sale are applicable;
- Double glazing throughout;
- Walking distance from Europol, Eurojust, OPCW, ICTY;
- Good access to public transport;
- Original details;
- In the middle of the Statenkwartier;
- Around the corner from the 'Fred';
- Structural survey available.

Worth a visit!

The sales contract will be in accordance with the Netherlands Association of Real Estate
Brokers and Immovable Property Experts (NVM);

If you are interested in this property, please contact your own NVM estate agent. Your NVM estate agent will look after your interests and will save you time, money and concerns.

Contact details of NVM estate agents in The Hague area are listed on Funda.