Steenks & van Deelen.

Steenks & van Deelen.

Steenks & Van Deelen makelaars & taxateurs is een jong en dynamisch makelaarskantoor gevestigd in Bezuidenhout.

Jarenlange ervaring, een eigentijdse werkwijze met een frisse blik op de markt enerzijds en een solide dienstverlening anderzijds, samen met persoonlijke aandacht waar het belang van de cliënt voorop staat, zijn belanrijke kernwaarden waar u bij ons op kunt vertrouwen.

De gecertificeerde NVM makelaars beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van zowel particuliere en professionele organisaties. Wij kunnen u een zeer uitgebreid dienstenpakket leveren zoals verkoop, aankoop, verhuur en taxaties (ook NWWI).

Wij zijn een all-round kantoor en actief in Den Haag en diverse randgemeenten als Rijswijk, Voorburg, Wassenaar en Delft.

BENT U OPZOEK NAAR EEN MAKELAAR NEEM DAN CONTACT MET ONS OP, DAN KOMEN WIJ GRAAG BIJ U LANGS OM KENNIS TE MAKEN.

 

 

 

te koop.
Jan Muschlaan 258 - Den Haag

Jan Muschlaan 258

Den Haag 151 m2 • 5 kamers
€ 550.000,- k.k.
Bekijk deze woning
te koop.
Hendrik Zwaardecroonstraat 25 - Den Haag

Hendrik Zwaardecroonstraat 25

Den Haag 190 m2 / 120 m2 • 8 kamers
Verkocht o.v.
Bekijk deze woning
te huur.
Bezuidenhoutseweg 110 - Den Haag

Bezuidenhoutseweg 110

Den Haag 105 m2 • 4 kamers
€ 1.450,- p.m.
Bekijk deze woning
te koop.
Van der Aastraat 104 - Den Haag

Van der Aastraat 104

Den Haag 142 m2 • 5 kamers
€ 500.000,- k.k.
Bekijk deze woning
te koop.
Driebergenstraat 313 - Den Haag

Driebergenstraat 313

Den Haag 82 m2 • 4 kamers
€ 175.000,- k.k.
Bekijk deze woning
te koop.
Veenwortel 65 - Den Haag

Veenwortel 65

Den Haag 125 m2 / 147 m2 • 5 kamers
€ 459.000,- k.k.
Bekijk deze woning
te huur.
Dr H. Colijnlaan 111 - Rijswijk

Dr H. Colijnlaan 111

Rijswijk 109 m2 • 6 kamers
€ 1.350,- p.m.
Bekijk deze woning
te koop.
Merkusstraat 40 - Den Haag

Merkusstraat 40

Den Haag 123 m2 • 6 kamers
€ 495.000,- k.k.
Bekijk deze woning
te koop.
Slijkeinde 22 - Den Haag

Slijkeinde 22

Den Haag 73 m2 • 4 kamers
€ 250.000,- k.k.
Bekijk deze woning
te koop.
Nieuwe Haven 63 - Den Haag

Nieuwe Haven 63

Den Haag 74 m2 • 3 kamers
€ 275.000,- k.k.
Bekijk deze woning
te koop.
Adigestroom 24 - Zoetermeer

Adigestroom 24

Zoetermeer 121 m2 • 4 kamers
€ 395.000,- k.k.
Bekijk deze woning
te koop.
Joan Maetsuyckerstraat 13 - Den Haag

Joan Maetsuyckerstraat 13

Den Haag 168 m2 • 7 kamers
€ 650.000,- k.k.
Bekijk deze woning

Makelaar Bezuidenhout Steenks en van Deelen

Welkom op onze website, een plek waar wij meer over ons makelaarskantoor vertellen en over onze dienstverlening als makelaar in Bezuidenhout en omgeving. U kunt uw zoektocht naar een makelaar starten via Google,  als u makelaar  ‘Bezuidenhout', 'makelaardij Den Haag' of 'makelaars Den Haag' intoetst komt u tientallen makelaars tegen, maar welke makelaar past bij u?

Steenks & Van Deelen makelaars & taxateurs is een jong en dynamisch makelaarskantoor gevestigd in Bezuidenhout. Jarenlange ervaring, gecombineerd met een eigentijdse werkwijze en een frisse blik op de markt enerzijds en een solide dienstverlening anderzijds, samen met persoonlijke aandacht waar het belang van de cliënt voorop staat, zijn belangrijke kernwaarden waar u bij ons op kunt vertrouwen.

De gecertificeerde NVM-makelaars beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van zowel particuliere en professionele organisaties. Wij kunnen u een zeer uitgebreid dienstenpakket leveren zoals verkoop, aankoop, verhuur en taxaties (ook NWWI).

Wij zijn een allround kantoor en actief in Bezuidenhout, Den Haag en diverse randgemeenten als Rijswijk, Voorburg, Wassenaar en Delft.

Aankoopmakelaar Bezuidenhout

Bent u op zoek naar een makelaar die kan helpen bij de aankoop van een woning of appartement in Bezuidenhout, Den Haag of in een van de omliggende plaatsen?  Steenks & Van Deelen makelaars & taxateurs willen u hier graag bij helpen. Onze doelstelling is dat het kopen van een huis zonder zorgen verloopt en voelt als uw 'thuis'. Via ons netwerk in Bezuidenhout en omgeving, het uitwisselingssysteem van makelaars en Social Media hebben wij een goed beeld van het actuele aanbod en het marktsentiment. Of u nu een woning of appartement wilt kopen of huren, wij kunnen u helpen om uw droomwoning te vinden! Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en wie weet krijgt u binnenkort de sleutel van uw droomwoning overhandigd!

Wat is mijn huis in Den Haag waard

Overweegt u om uw huis of appartement in Bezuidenhout, Den Haag of in een van de omliggende plaatsen te verkopen en bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw woning? Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot Bezuidenhout; wij zijn actief in geheel Den Haag en omgeving. Als makelaars met jarenlange ervaring kunnen wij u een onderbouwd advies geven ten aanzien van de waarde van uw woning of appartement. De makelaars van Steenks & Van Deelen zijn u graag van dienst om de verkoop van uw huis of appartement in Bezuidenhout, Den Haag en in de omliggende plaatsen tot een groot succes te maken.

Verkoopadvies makelaar Den Haag

Bent u op zoek naar een onderbouwd verkoopadvies bij de verkoop van uw woning in Bezuidenhout, de stad Den Haag en omgeving? Op onze website ziet u recensies staan waarbij de deskundigheid, prijs/kwaliteitsverhouding, lokale marktkennis en service en dienstverlening door onze opdrachtgevers zijn beoordeeld. Wij zijn trots op de waardering van onze opdrachtgevers. Nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek als u overweegt om uw huis of appartement in Bezuidenhout, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar of Delft te verkopen. Een van onze gecertificeerde NVM-makelaars zal na een bezoek aan uw woning of appartement een verkoopadvies geven waar u op kunt bouwen.

Gratis waardebepaling Den Haag

Woont u in Bezuidenhout, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar of Delft en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning of appartement? Wij zijn u hiermee graag van dienst als u dat wilt! Onze website geeft al een kijkje in de keuken van ons bedrijf en onze werkwijze, maar na een afspraak bij u thuis weet u met welke verkoopstrategie Steenks & Van Deelen makelaars uw woning of appartement succesvol gaat verkopen. Klik hier om te zien in welke wijken en plaatsen wij actief zijn.

Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een gratis waardebepaling bij u thuis; of u nu in Bezuidenhout woont, in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar of Delft.